Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer.

Accountmanager Bedrijven

Zoekt je, als ondernemer, de weg binnen de gemeente? Wil je een bedrijf starten of uitbreiden? Of heb je interesse om je onderneming te vestigen binnen de gemeente Beemster? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers Bedrijven.

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer is de accountmanager Bedrijven. De accountmanager is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen. Monique Molenaar en Marco Hijstee zijn jouw aanspreekpunt bij de gemeente Beemster. Je kunt Monique bereiken op telefoonnummer 0299-452 125 of mf.molenaar@purmerend.nl. Marco is te bereiken via 0299-452 429 of ma.hijstee@purmerend.nl

Nieuws

Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte van 2020?

Dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft er een nieuwe prijs bij: De Belofte. De prijs kan worden gewonnen door jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van groei, medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en/of strategie. De Belofte is een initiatief van OVNH hoofdsponsor provincie Noord-Holland en wordt  voor het eerst  uitgereikt op 20 mei 2020.

Nederland telt ruim 1,3 miljoen zzp'ers: sterkste groei in zakelijke dienstverlening

Het aantal mensen dat voornamelijk hun inkomen als zelfstandige verdient is in de periode 2007-2018 gegroeid met 260.000. Nederland telt momenteel ruim 1,3 miljoen zelfstandigen zonder personeel. . Vooral in de sectoren zakelijke dienstverlening en zorg nam het aantal zelfstandigen toe.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Kennisbank Lees meer
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Fiets van de zaak als ondernemer in 2020
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Lees meer